Deniece Wildschut

Boekredactie

Werk je aan een boek en laat je graag professioneel de puntjes op de i zetten, dan stroopt Deniece graag de mouwen voor je op. Een bevlogen schrijver en redacteur zónder rode pen, die al velen heeft mogen bijstaan in het perfectioneren van hun boek. Als geen ander weet ze hoe kwetsbaar het is om jouw pennenvrucht te delen met een ander, met een publiek. Daar gaat ze voelbaar met respect mee om. Schrijvers die jou voorgingen waarderen Deniece om haar inspirerende feedback en oog voor detail.

Wat kost boekredactie?

Het redigeren van jouw manuscript betekent, wanneer je Deniece inhuurt, dat zij jouw manuscript met aandacht leest en voorziet van feedback waarmee jouw werk nog beter uit de verf komt. Het betekent automatisch dat je na die eerste correctieronde de wijzigingen doorvoert zoals jij dat wenst; het is en blijft immers jóuw boek! Na die ronde loopt Deniece jouw manuscript dus nogmaals helemaal na om de puntjes op de i te zetten.

Kort gezegd:

  • redactieronde (van punten en komma’s tot zinsbouw en spanningsboog)
  • definitieve redactieronde (puntjes op de i)

Onderwijl denkt Deniece graag met je mee over de titel, over mogelijke uitgevers en hoe die te benaderen. Heb je vragen of worstel je met een passage? She’s got your back.

Wat kost boekredactie?

Manuscripten tot 55.000 woorden € 1750,- excl. btw

Klaar voor de start? Bel Deniece op 06-16924915 of mail deniecewildschut@yahoo.com

© 2024 Deniece Wildschut

Thema door Anders Norén