Deniece Wildschut

Hier NIET spelen. Valgevaar!

In de categorie: denk niet aan roze olifantjes.

Lekker snugger dit! Zo snugger, dat ik het gewoon even moest vastleggen om het met jou te kunnen delen. Dit kun je niet voor jezelf houden, toch?

Ik vind je echt een kunstenaar als je iets zó graag wilt voorkomen dat je er een sticker voor in het leven roept, maar je boodschap brengt op een manier die de kans dat er gebeurt wat jij probeert te voorkomen GIGANTISCH vergroot. Dan heb je een gave. Tja, alle respect voor je intentie hoor. Je wilt niet dat er kinderen spelen (de container staat naast een schoolplein), omdat je niet wilt dat ze in de container vallen.

Maar eh, lieve goedzak, ik krijg vooral deze boodschap:

  1. Ik kan hier spelen! Ik zou het niet moeten doen. Met andere woorden: de optie is er! 
  2. Ik kan kennelijk in de container vallen O, hoe dan?

En gedachten volgen elkaar op. ZOEF! ZOEF! In een mum van tijd heb je hele scenario’s bedacht en de mogelijkheden vakkundig op een rij gezet, en dat alles door een sticker die ongetwijfeld met de beste intenties is gemaakt. Maar ja, die intenties, daar heb je geen reet aan als je die container in lazert.

Het heeft wel iets weg van dat sprookje, nietwaar? Met dat meisje dat de put in duikt? Hoewel, zij sprong er tenminste nog vrijwillig in. Jij bent er onbewust toe aangezet door de maker van een sticker. Een genie met doodgoede intenties.

Goh. Bedankt.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Deniece Wildschut

Thema door Anders Norén