Deniece Wildschut

Geachte meneer NS

Zoals op Twitter wel blijkt, bent u niet bijster populair in ons kikkerlandje. Hoe vaak de combinatie #NS en #fail in tweets opduikt is onmogelijk op één hand te tellen. Nu denkt u wellicht dat ik daar een schepje bovenop kom doen (alsof u nog niet genoeg klachten op uw bureau heeft liggen!), maar dat is niet het geval. U kunt er namelijk weinig aan veranderen. Zou u weten waar de kritiek vandaan komt, dan kunt u wellicht wél wat extra begrip opbrengen of zelfs eens nadenken over mogelijke alternatieven.
Het is een ontspoorde trend, ziet u? Een ‘moderne hobby’. Er is kennelijk veel behoefte aan herkenning en een gevoel van verbondenheid. In dit geval haalt men dat uit een soort obsessie voor het openbaar vervoer. #gedeeldesmart We hebben het namelijk zo goed, dat we uitgroeien tot irritante perfectionisten die zich uit pure wanhoop maar bemoeien met de NS. Vergeef ons alstublieft, want die luxe is zowel voor u als voor ons helemaal niet gemakkelijk. Wij zoeken een zwart schaap en u bent daar de dupe van. (Een schrale troost: u bent niet de enige! BlackBerry, iOS 5… #mehhh #fail)
Hopelijk hebben de ontevreden reizigers snel wat meer te doen, zodat zij de 140 tekens op Twitter niet langer gebruiken voor deze vermoeiende hobby. Geduld is echter geboden, want de winter is onderweg. Ach, zoals men op Twitter zou zeggen (want daar houden ze van quotes): “What doesn’t kill you only makes you stronger.” Ik wens u veel sterkte.
Met vriendelijke groet,
Deniece Wildschut

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Deniece Wildschut

Thema door Anders Norén