Deniece Wildschut

Toe kwoot or not toe kwoot

Juist, quotes. En zeg je quotes, dan zeg je Twitter! De wijsheid van ‘de grote namen der aarde’ in 140 tekens op jouw nietsvermoedende bord. Dat al die inzichten ons ‘tweeps’ zomaar worden aangeboden is natuurlijk waanzinnig. Waanzinnig vermoeiend, ja. Maar wat een liefde, wat een verbondenheid. Wat is het bijzonder dat iedereen die wijsheid gratis en voor niets met elkaar deelt. Ongevraagd, maar met goede intenties. Heerlijk, zo’n moment van bezinning. Elke drie minuten.

‘What’s happening?’ 
@lievelezer Nou, over het algemeen niet veel meer dan dat men zichzelf met quotes probeert te inspireren en jij daar last van hebt. (Behalve als je op ‘unfollow’ klikt, maar dan heb je wel lef hoor. Foei!)

Mij ontvolgen? Waarom?!
– Omdat jouw tweets mijn neus uit komen.
Wat?! Hoe kan dat nou… Ik inspireer!
– Echt waar? Wanneer doe je dat dan? ’s Nachts?
Nee, de hele dag door!
– O… Weet je, het ligt ook aan mij. Ik ben gewoon nog niet waar jij bent.
Ja, dat zou kunnen.
– Al die wijsheid is te veel voor mij, snap je?
O, ja, dan begrijp ik het!

Juist, ja.

#gelukkigbegrijptiemandhet

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Deniece Wildschut

Thema door Anders Norén